Aditivna proizvodnja z najnaprednejšo tehnologijo DMLS.

Sintranje vložkov

Aditivna proizvodnja z najnaprednejšo tehnologijo DMLS.

V sodelovanju s svojimi partnerji lahko namestimo izpopolnjeno hlajenje s sintranimi vložki za optimizacijo postopkov injekcijskega brizganja.

Industrijsko 3D-tiskanje z neposrednim laserskim sintranjem kovin (tehnologija DMLS) omogoča našim strankam stroškovno učinkovito izdelavo različnih prototipov ali majhnih serij izdelkov iz visokokakovostnih praškastih materialov v kratkem dobavnem roku. Lasersko sintranje kovine nam omogoča skoraj popolno svobodo oblikovanja in proizvodnjo zelo zahtevnih tridimenzionalnih oblik, ki pri izdelavi orodij prispevajo k optimalnejšemu orodju. Standardno izdelani hladilni sistemi v orodjih za brizganje plastike so na primer običajno bolj zamudni in tehnično zahtevni. Z uporabo tako imenovanih konformnih hladilnih sistemov lahko dosežemo optimalno hlajenje orodij ali posameznih delov orodij, s čimer skrajšamo čas proizvodnega cikla ter povečamo kakovost in dimenzijsko primernost injekcijsko brizganega izdelka, hkrati pa omogočimo tudi racionalnejšo porabo materiala, na primer orodnega jekla. Postopek omogoča izdelavo katerega koli izdelka ali orodja po vaši izbiri, ne glede na obliko.

Ključne prednosti

 1. Odzivnost v 24 urah.
  Naš vodja projektov se osredotoči na vaš projekt in se odzove v 24 urah z osebnim obiskom vašega podjetja ali s telefonskim klicem.
 2. Zanesljive rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam.
  Oeco je del globalne mreže prilagodljivih in zanesljivih partnerjev za izdelavo orodij, ki ponujajo rešitve po meri, prilagojene vašim zahtevam. Spoštujemo vaše vrednote in standarde ter delimo svoje znanje in izkušnje.
 3. Ugotavljanje tveganj in preprečevanje napak.
  Oecova skupina strokovnjakov ima dolgoletne izkušnje pri izdelavi najkompleksnejših orodij, zato vam lahko brezplačno nudi številne praktične nasvete o izboljšanju koncepta orodja. Z izdelavo poročila DFM v prvih 48 urah zmanjšamo tveganja in preprečimo težave v serijski proizvodnji.
 4. Iskrena komunikacija.
  Naš cilj je zagotoviti, da je Oeco zanesljiv poslovni partner. Dolgoročno sodelovanje zahteva odprto in iskreno komunikacijo vseh udeležencev. Naš vodja projektov vas bo tedensko obveščal o stanju vašega orodja, vi pa nas lahko kadar koli obvestite o vseh spremembah, ki jih zahteva vaša končna stranka.
 5. Konstruktivna kritika je dobrodošla.
  Vaše zadovoljstvo z našimi storitvami je na prvem mestu. Če kritično spremljate naše delo in nam dajete predloge za izboljšave, nam pomagate, da rastemo in zagotavljamo vedno boljše rezultate.
 6. Ugodno razmerje med časom izdelave, stroški in kakovostjo orodja.
  Vemo, da bo vaše zahteve izpolnilo samo brezhibno delujoče orodje. Naša ponudba morda ni vedno najcenejša, vendar stavimo na kakovostno izdelavo in dogovorjene dobavne roke. Vsekakor upoštevamo vaše želje in tisto, kar je za vas smiselno, naj gre za nizkocenovna orodja, prototipna orodja ali pa vrhunska orodja, ki ustrezajo visokim zahtevam avtomobilske industrije.
 7. Vsestranska podpora.
  Naše delo se ne konča z dobavo naročenega orodja. Ob strani vam stojimo ne samo med izvajanjem projekta, temveč tudi po njegovem zaključku. Naša skupina za podporo strankam ponuja dodatne storitve, ki zajemajo vse od vzdrževanja in popravil do izdelave nadomestnih delov po vaši zasnovi.
 8. Garancija za orodje
  Dveletna garancija.
  Življenjska doba orodja: 1 milijon brizgov.
Prilagodimo se lahko potrebam naših strank in ponudimo načine plačila po meri, ki upoštevajo finančne zmožnosti strank.

Kontaktirajte nas in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja.