Ponujamo orodja za brizganje plastike, ki tehtajo do 15 ton izdelana na Kitajskem ali v Evropi.

Orodja za brizganje plastike

Orodja za brizganje plastike

Oeco d.o.o., vaš partner na področju proizvodnje orodij, razvija brizgalna orodja za potrebe injekcijskega brizganja v različnih panogah po Evropi.
Imamo bogate izkušnje s proizvajalci orodij na Kitajskem ter lastno orodjarno v Sloveniji, ki našim strankam ponuja celovito storitev.

Proizvodnja orodij za brizganje plastike v Sloveniji ali na Kitajskem

Ponujamo orodja za 1-komponentno in 2-komponentno injekcijsko brizganje plastike, ki tehtajo do 15 ton, pri čemer lahko proizvedemo skorajda kakršno koli orodje.

Pripravimo lahko ponudbe za izdelavo orodij, z izdelavo v EU kot na Kitajskem. V obeh primerih zagotavljamo odlično kakovost in odločite se lahko za tisto ponudbo, ki najbolj ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Kombinirana izdelava orodij

Še ena naših prednosti je, da ponujamo možnost kombinirane izdelave orodij.
V tem primeru so vse komponente orodij izdelane na Kitajskem, za kalupe, sestavljanje orodij, preizkušanje orodij, poročila o meritvah in natančno prilagoditev pa poskrbi OECO v Sloveniji.
To je primerno takrat, ko ni časa za uporabo železniškega ali pomorskega prevoza in je letalski prevoz predrag. V tem primeru se z letalskim prevozom dobavijo samo komponente orodja.

Glavna prednost za vaše podjetje: orodja, ki so dostavljena hitro in po konkurenčni ceni.

Ključne prednosti

 1. Odzivnost v 24 urah.
  Naš vodja projektov se osredotoči na vaš projekt in se odzove v 24 urah z osebnim obiskom vašega podjetja ali s telefonskim klicem.
 2. Zanesljive rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam.
  Oeco je del globalne mreže prilagodljivih in zanesljivih partnerjev za izdelavo orodij, ki ponujajo rešitve po meri, prilagojene vašim zahtevam. Spoštujemo vaše vrednote in standarde ter delimo svoje znanje in izkušnje.
 3. Ugotavljanje tveganj in preprečevanje napak.
  Oecova skupina strokovnjakov ima dolgoletne izkušnje pri izdelavi najkompleksnejših orodij, zato vam lahko brezplačno nudi številne praktične nasvete o izboljšanju koncepta orodja. Z izdelavo poročila DFM v prvih 48 urah zmanjšamo tveganja in preprečimo težave v serijski proizvodnji.
 4. Iskrena komunikacija.
  Naš cilj je zagotoviti, da je Oeco zanesljiv poslovni partner. Dolgoročno sodelovanje zahteva odprto in iskreno komunikacijo vseh udeležencev. Naš vodja projektov vas bo tedensko obveščal o stanju vašega orodja, vi pa nas lahko kadar koli obvestite o vseh spremembah, ki jih zahteva vaša končna stranka.
 5. Konstruktivna kritika je dobrodošla.
  Vaše zadovoljstvo z našimi storitvami je na prvem mestu. Če kritično spremljate naše delo in nam dajete predloge za izboljšave, nam pomagate, da rastemo in zagotavljamo vedno boljše rezultate.
 6. Ugodno razmerje med časom izdelave, stroški in kakovostjo orodja.
  Vemo, da bo vaše zahteve izpolnilo samo brezhibno delujoče orodje. Naša ponudba morda ni vedno najcenejša, vendar stavimo na kakovostno izdelavo in dogovorjene dobavne roke. Vsekakor upoštevamo vaše želje in tisto, kar je za vas smiselno, naj gre za nizkocenovna orodja, prototipna orodja ali pa vrhunska orodja, ki ustrezajo visokim zahtevam avtomobilske industrije.
 7. Vsestranska podpora.
  Naše delo se ne konča z dobavo naročenega orodja. Ob strani vam stojimo ne samo med izvajanjem projekta, temveč tudi po njegovem zaključku. Naša skupina za podporo strankam ponuja dodatne storitve, ki zajemajo vse od vzdrževanja in popravil do izdelave nadomestnih delov po vaši zasnovi.
 8. Garancija za orodje
  Dveletna garancija.
  Življenjska doba orodja: 1 milijon brizgov.
Prilagodimo se lahko potrebam naših strank in ponudimo načine plačila po meri, ki upoštevajo finančne zmožnosti strank.

Kontaktirajte nas in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja.