Uspešno sodelovanje na podlagi tesnih partnerskih odnosov in izdelkov visoke kakovosti

Naš cilj

OECO Tooling solutions je podjetje, ki združuje skupino predanih strokovnjakov, specializiranih za proizvodnjo in prodajo orodij za injekcijsko brizganje plastike. Od konkurence nas loči dejstvo, da ponujamo celovito storitev od proizvodnje do poprodajnega vzdrževanja. To zagotavlja dolgo pričakovano življenjsko dobo orodij in je rešitev za številna podjetja, ki iščejo stalno podporo pri vseh vidikih injekcijskega brizganja.

Simulacije omogočajo optimizirano načrtovanje in proizvodnjo, s čimer se dosežejo poenostavljeni procesi, znižujejo stroški in zagotavlja dolga življenjska doba orodja.

Da bi našim strankam zagotovili najboljše možne storitve, ponujamo prilagojene plačilne pogoje, ki veljajo ob prvem naročilu.

Trg zahteva kratke dobavne roke, izjemno prilagodljivo proizvodnjo in konkurenčne cene, zato ponujamo rešitve, ki bodo navdušile vas in vaše končne stranke. Svetujemo vam v vseh fazah projekta in vas po korakih vodimo skozi postopek izdelave orodij pri našem potrjenem dobavitelju s Kitajske. Z nami prihranite kadrovske vire, ki bi jih sicer namenili za vodenje projektov.

Partnerski odnos in odzivnost vseh sodelujočih – vas, naše orodjarne in našega kitajskega partnerja – sta ključna za uspešno dokončanje projekta.

OECO - O nas

Naša ekipa

Vsa moja prizadevanja so usmerjena v vzpostavljanje dobrih in trajnih odnosov s strankami, kar lahko dosežemo le z brezhibnim delom celotne ekipe.

Milan Šebalj, DIREKTOR

Storitev, ki jo ponujamo našim strankam, je najpomembnejša pri vzpostavljanju odnosov, najboljši način za ohranjanje teh odnosov pa je izjemno delo. Sodelovanje gradimo na zaupanju, ki temelji na diskretnosti in visokih etičnih standardih.

Ana Lucia Sanchez, Vodja finančnega in upravnega oddelka

Kot skrbnica ključnih strank želim razumeti zahteve in potrebe naših strank ter izpolniti njihova pričakovanja. Želim, da so naše stranke zadovoljne z našimi storitvami in da nam ostanejo zveste. Skupaj lahko dosežemo več.

Urška Štimec, Vodja projektov

Vsi naši tehnični in človeški viri vam bodo vedno na voljo ter bodo izključno namenjeni izvajanju vaših projektov in uresničevanju naših skupnih ciljev.

Jure Vogrič, Vodja projektov

Vsa naša orodja so izdelana iz visoko kakovostnih materialov in v dogovorjenem roku. Natančno jih pregledamo, da se prepričamo, ali izpolnjujejo zahteve naših strank.

Marjan Franetič, Vodja konstrukcije

After 30 years of experience and more than four thousand molds I still enjoy finding solutions and helping our customers to get the best tools possible.

– Drago Klun, Tooling specialist