Ponujamo širok nabor rešitev z učinkovitim in uspešnim prevozom.

Logistika

Logistika

Ponujamo vse od enostavno prenosljivih orodij do orodij, ki tehtajo do nekaj ton, in jih dostavimo s pomorskim, letalskim ali cestnim prevozom.

Naš cilj je dostaviti orodje v brezhibnem stanju v dogovorjenem dobavnem roku.

Večino orodij, ki jih izdelujemo na Kitajskem, po vaši odobritvi prepeljemo v Evropo z ladijskim prevozom. Visoka vlažnost, razburkano morje in različna podnebna območja vplivajo na zaščito prepeljanega blaga. Pred odpremo orodje zaščitimo s protikorozijskim premazom, zavijemo v plastično folijo ter postavimo v trpežen in stabilen transportni zaboj iz vezanega lesa. Za leseno embalažo veljajo posebni uvozni predpisi. Imeti mora potrdilo IPPC, ki zagotavlja, da je material toplotno obdelan in brez škodljivcev.

Isti postopek velja za železniški ali zračni prevoz.

Pred odpremo pripravimo vso dokumentacijo, ki je potrebna za postopek uvoza in carinjenja pošiljke.

Ko orodje prispe v pristanišče, na letališče ali železniško postajo, ga pristojni carinski organi ocarinijo in dovolijo prevzem s tovornjakom. Najpozneje v 24 urah po prevzemu orodje prispe v naš objekt za vzdrževanje, kjer ga očistimo in preverimo njegovo stanje. Po končanem pregledu orodje dostavimo v vaš proizvodni obrat.

Ključne prednosti

 1. Odzivnost v 24 urah.
  Naš vodja projektov se osredotoči na vaš projekt in se odzove v 24 urah z osebnim obiskom vašega podjetja ali s telefonskim klicem.
 2. Zanesljive rešitve, ki ustrezajo vašim potrebam.
  Oeco je del globalne mreže prilagodljivih in zanesljivih partnerjev za izdelavo orodij, ki ponujajo rešitve po meri, prilagojene vašim zahtevam. Spoštujemo vaše vrednote in standarde ter delimo svoje znanje in izkušnje.
 3. Ugotavljanje tveganj in preprečevanje napak.
  Oecova skupina strokovnjakov ima dolgoletne izkušnje pri izdelavi najkompleksnejših orodij, zato vam lahko brezplačno nudi številne praktične nasvete o izboljšanju koncepta orodja. Z izdelavo poročila DFM v prvih 48 urah zmanjšamo tveganja in preprečimo težave v serijski proizvodnji.
 4. Iskrena komunikacija.
  Naš cilj je zagotoviti, da je Oeco zanesljiv poslovni partner. Dolgoročno sodelovanje zahteva odprto in iskreno komunikacijo vseh udeležencev. Naš vodja projektov vas bo tedensko obveščal o stanju vašega orodja, vi pa nas lahko kadar koli obvestite o vseh spremembah, ki jih zahteva vaša končna stranka.
 5. Konstruktivna kritika je dobrodošla.
  Vaše zadovoljstvo z našimi storitvami je na prvem mestu. Če kritično spremljate naše delo in nam dajete predloge za izboljšave, nam pomagate, da rastemo in zagotavljamo vedno boljše rezultate.
 6. Ugodno razmerje med časom izdelave, stroški in kakovostjo orodja.
  Vemo, da bo vaše zahteve izpolnilo samo brezhibno delujoče orodje. Naša ponudba morda ni vedno najcenejša, vendar stavimo na kakovostno izdelavo in dogovorjene dobavne roke. Vsekakor upoštevamo vaše želje in tisto, kar je za vas smiselno, naj gre za nizkocenovna orodja, prototipna orodja ali pa vrhunska orodja, ki ustrezajo visokim zahtevam avtomobilske industrije.
 7. Vsestranska podpora.
  Naše delo se ne konča z dobavo naročenega orodja. Ob strani vam stojimo ne samo med izvajanjem projekta, temveč tudi po njegovem zaključku. Naša skupina za podporo strankam ponuja dodatne storitve, ki zajemajo vse od vzdrževanja in popravil do izdelave nadomestnih delov po vaši zasnovi.
 8. Garancija za orodje
  Dveletna garancija.
  Življenjska doba orodja: 1 milijon brizgov.
Prilagodimo se lahko potrebam naših strank in ponudimo načine plačila po meri, ki upoštevajo finančne zmožnosti strank.

Kontaktirajte nas in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja.