O NAS

Vsi naši napori so usmerjeni v rast vašega podjetja. Ponujamo vam premium dostop do lokalnih in globalnih trgov.

Smo ekipa mladih in kvalificiranih ljudi, specializiranih za strateško prodajo in digitalni marketing v kovinski industriji.

mehanska obdelava kovin, orodjarstvo, brizganje plastike, laserski razrezi…

Ker že poznamo industrijo, kupce in trge na katerih želite delovati, lahko vso pozornost usmerimo v vas in poslovanje vašega podjetja. Ker bolje kot vas razumemo, boljšo podporo vam nudimo in dosežemo vaše cilje v najkrajšem možnem času.

Izdelujemo strategije za vaše podjetje, katerih cilj je optimizirati in povečati promet vašega podjetja, ter zvišati ugled in prepoznavnost izdelkov in storitev, ki jih ponujate.

Podjetjem pomagamo rasti, doseči nove trge in se razviti do polnega potenciala.

Naši partnerji pridobijo brezplačen dostop do naše mreže podjetij in povezav v Sloveniji in tujini. Naša mreža vam omogoča dostop do novih potencialnih strank in dobaviteljev. To članstvo omogoča našim partnerjem, da so brezplačno in konstantno seznanjeni z novicami, dogodki in ostalimi informacijami iz kovinske industrije, kar jim omogoča nenehno iskanje novih poslovnih priložnosti.

o-nas-img

Filozofija
Milan Milan

Nudim celostno storitev našim partnerjem preko svetovanja, podpore in mreženja.
Namen mreženja je medsebojna pomoč pri ustvarjanju novih poslov.

Milan Direktor
Ana Lucia Sánchez Ana Lucia Sánchez

Naš cilj je dolgotrajen odnos in zadovoljni partnerji.
Delo, ki ga opravljamo za naše partnerje, je ključnega pomena pri vzpostavljanju dobrih odnosov. Najboljši način za vzdrževanje teh odnosov pa je dobro in kvalitetno opravljeno delo.

Ana Lucia Sánchez Vodja pisarne
Jure Jure

Vsi naši tehnični in človeški viri vam bodo vedno na voljo, namenjeni razvoju projektov in doseganju vaših ciljev.

Jure Vodja prodaje
Aljaž Aljaž

Našim partnerjem stojimo ob strani skozi vse procese njihovega poslovanja. Pomagamo vam spremeniti ideje v rast prometa.

Aljaž Vodja oblikovanja
Sara Sara

Vsakemu projektu želim dodati dotik lepote, kajti lepota ima svojo moč in je povsod. Če si pozoren nanjo in jo ceniš v malih stvareh, boš našel svojo srečo.

Sara Oblikovalka